İç giyim üretiminde özellikle doğal ürünleri ( % 100 pamuk ve % 100 yün) tercih eden Kapri Çamaşırları ihtiyaca göre %50 yün karışımlı ürünlerle %95 pamuk %5 elastan karışımlı ürünleri tüketicilerin beğenisine sunmaktadır.
- % 100 pamuk ipliğinden üretilen kumaşlarımız ; interlok, ribana ve süprem örgü olarak üçe ayrılmaktadır.
o İnterlok örgü özellikle kış mevsiminde vücudun ısısını doğal olarak tutmakla beraber, teri de emme özelliği vardır. Yumuşak dokusu ile konfor içerir.
o Ribana örgü kumaş esnek olması itibarı ile vücudu sarar. Yaz ve bahar mevsiminde ister iç giyim ister dış giyim olarak kullanılabilir.
o Süprem örgü kumaşlar ince oluşu ve iç giyimde esneklik istemeyen tüketiciler için idealdir. Renkli örnekleri mevcut olan bu kumaş iç giyim olduğu gibi dış giyimde de kullanılabilir.
o %95 pamuk % 5 full elastan içeren kumaşlar da özellikle vücudu sarması itibarı ile spor yapanlar için ideal bir ürün olma özelliği taşır.

- Yün ipliğinden üretilmiş kumaşlarımızda ikiye ayrılmaktadır. Woolmark damgalı % 100 saf yün ürünler ve %50 yünlü ürünler.
o Avusturalya orjinli saf yün kumaşlarımız İtalya’da örülmüş ve gördüğü terbiye işlemleri sayesinde tende hiçbir şekilde rahatsızlık (dalma) yaratmaz, doğal ve sağlıklıdır. Ribana örgü olması itibarı ile de vücudu çok güzel sarar.
o %50 yünlü ürünlerimiz de yine ribana örgü olması itibarı ile vücudu sarar ve esnekliği ile kullanıcısına rahat hareket etme imkânı sağlar. Vücutta herhangi bir rahatsızlık vermez doğal ve sağlıklıdır. Kadın ürünleri dantelli ve dantel siz olarak ikiye ayrılırlar.